Thursday, April 22, 2010

mari belajar menulis ! melukis !


assalamualaikum..

hah bersyukur bila dpt b`kongsi cerita ngn anda sume lg .. say Alhamdulillah !! haha..
post kali nk bercerita pasal kembali ke zaman tadika ! yeahh !

ni anda semua mase tadika.. hehe .

hah ! mula la tu t'ingat zaman tadika .. mase kat tadika dulu kita belajar tulis A B C kn ?? haaa.. ni la ceritanya .. hehe .. minggu ni kami student praktikal MFI belajar TECHNICAL DRAWING .. name pun da gempak da .. first klas masuk memang smangat jalur gemilang la .. haha .. tapi lepas 30 minit je mata da xkEruan da .. hehe .. adeihh mengantuk nyer mendengar teori Mr. Ahmad Kamal lecturer kami .. rase cam sauh kapal tersangkut je kt mate ni .. mmg xtahan la .. dan di akhir subjek kami diberi satu tugasan iaitu menulis A B C .. haha .. ingat masuk belajar terus meLUKIS rupanya kene meNULIS dulu .. byk kot dua helai A4 penuh ABC .. haishh ..
ari esok nya baru la kitorang belajar melukis .. yeyy !!

ni pensel yang chantiqq ...


ni pulak lukisan yang chantekk .. hehe .

bro kamal .. cey. haha .. Mr. Kamal sedang mngajar melukis segi empat tepat ..

hmm .. ni la kehidupan technical drawing .. tgk lawa je lukisan tu .. tapi bile nak melukis azabnye .. pas abis melukis rase nak gi fisioterapi je ntuk tangan ni .. fuhh memang lenguh r .. haha .. jadi ilmu mesti dicari tapi bala pergi la menjauhkan diri .. itulah peribahasa yg beru kita perolehi .. hehe .. hah jadi smpai sini je post kite arini yer ..
stay tune ntuk post yg baru !! semoga berjumpa lagi ! salam ...



ehh sape yg comel ni ??? haha .. cute la . ish3.. cutenyer .. hehe ..

4 comments:

  1. anda menggunakan gambar saya tanpa kebenaran. (Jalur Gemilang)

    ReplyDelete
  2. to en. razak ..
    saya meminta maaf atas kelemahan saya ..
    saya meminta maaf krana mggunakan gmba encik tnpa kbenaran .. :)

    ReplyDelete